Pensionstalling

Op onze gezellige pensionstal is er ruimte voor zowel pony's en paarden. Regelmatig worden er bosritjes en buitenritjes georganiseerd. Bij ons op het bedrijf is er de mogelijkheid om je paard optimaal te trainen voor eventuele wedstrijden, maar ook voor de recreatie ruiter zijn er vele mogelijkheden.

 

Wij proberen regelmatig om de voorzieningen aan te passen aan de behoefte. Zo hebben in de afgelopen tijd de wasplaats veranderd van 2 naar 5-paards, zijn de lampen in de binnenbak vervangen door lampen met daglicht effect, zijn en worden er stallen verbouwd/bijgebouwd, is er een tijdelijke oplossing om je paard te longeren, die na verloop van tijd een definitieve vorm zal krijgen.

 

De binnen- en buitenbak zijn allebei voorzien van een sproei installatie om de bodem zo optimaal mogelijk te houden. Zolang de weersomstandigheden het toelaten komen de paarden overdag in groepjes in de wei.
De binnenbak is vrijwel altijd vrij om in te rijden, zodat u na werk- of schooltijd altijd lekker met u paard bezig kunt zijn.
Op maandagavond worden er door een gastinstructeur springlessen voor gevorderden gegeven. Op dinsdagavond door Hilda zelf, voor enthousiaste beginnende springtalenten.

Voor inlichtingen en vragen bel of mail ons vrijblijvend.


Warning: Undefined variable $directContactHeader in /home/stalschrotenboer.nl/public_html/views/directContact.php on line 21

Direct contact

Fam Stelling

kolderveen 57

7948NH Nijeveen

0655513562 (Hilda)

0651529313  (Jan)

info@stalschrotenboer.nl

                JanHilda