Privelessen

Wilt U verder komen in de sport of heeft u problemen met het rijden, dan is er de mogelijkheid om privé lessen te nemen van Hilda. Ook zijn er op maandagavond springlessen van gast instructeurs.

Zij heeft met haar eerste paard Jonkheer alle drie fases van de O.R.U.N opleiding succesvol doorlopen en is daarmee een gediplomeerd instructrice.

Na een leuke en succesvolle ponytijd heeft ze meerdere paarden van "groen" tot een hogere klasse in de regionale paardensport gereden. Bijvoorbeeld met haar eerste paard Jonkheer (v. Eusebio x Satelliet) was ze Z2 dressuur en Z springen.

Met haar tweede paard Liberal (Landwind x Saros) was ze zeer succesvol in de Z2 dressuur en die sprong in het L. Met Schrotie's Silvester ( Jacorde x Fairplay) was ze Z1 dressuur en M springen.
Daarna volgden er nog vele paarden, waarvan meerdere verkocht zijn naar het buitenland.
Momenteel is ze meer gericht op jonge paarden aanrijden voor de dressuur, springen en is ze regelmatig te vinden op samengestelde wedstrijden. De paarden worden meestal verkocht als ze wedstrijdklaar zijn of in de B of L klasse lopen.
De vele ervaring in de dressuur-, spring- en soms samengestelde wedstrijdsport komen goed van pas tijdens haar lessen.

U bent altijd welkom voor een proefles!


Warning: Undefined variable $directContactHeader in /home/stalschrotenboer.nl/public_html/views/directContact.php on line 21

Direct contact

Fam Stelling

kolderveen 57

7948NH Nijeveen

0655513562 (Hilda)

0651529313  (Jan)

info@stalschrotenboer.nl

                JanHilda